fbpx
SLAPUKŲ POLITIKA
http://www.kineziterapijosprogramos.lt, valdoma Mariaus Janulio, individulios veiklos vykdymo pažyma Nr. 702871,  Vilnius (toliau „mes“), įsipareigoja užtikrinti svetainės lankytojų (toliau – „Lankytojai“) asmeninės informacijos saugumą ir teisių apsaugą Jums naudojantis mūsų interneto svetaine www.kineziterapijosprogramos.lt (toliau – „Svetainė“) ir joje esančiu turiniu. Lankantis Svetainėje, Bendrovė arba Bendrovės įgalioti paslaugų teikėjai pasitelkia įvairias technologijas duomenų išsaugojimui tam, kad Lankytojų naudojimasis Svetaine būtų patogesnis ir saugesnis, o siūlomos paslaugos būtų aktualesnės. Ši slapukų politika sukurta tam, kad Lankytojai sužinotų daugiau informacijos apie tinklalapyje naudojamas technologijas ir kaip Bendrovė jas naudoja.

1. BENDRA INFORMACIJA APIE SLAPUKUS

Svetainėje mes naudojame slapukus (angl. cookies). Jie leidžia jūsų poreikiams pritaikyti Svetainės veikimą, taip pat palengvina naršymą ir naudojimąsi mūsų Svetaine. Slapukai – kas tai? Slapukai yra nedideli tekstiniai failai (užimantys iki kelių KB), kuriuos Jūsų interneto naršyklė apsilankant mūsų Svetainėje patalpina Jūsų kompiuteryje, planšetėje arba kitame išmaniajame įrenginyje. Jie leidžia Svetainei išsaugoti tokius duomenis, kaip:
  • prisijungimo duomenys (prisijungiančio įrenginio IP adresas, prisijungimo laikas, miestas, iš kurio jungiamasi);
  • naršyklės tipas;
  • demografiniai duomenys (amžiaus grupė, lytis);
  • duomenys apie tai, kaip Jūs naršote Svetainėje (kuriose sekcijose lankotės, kokiomis prekėmis domitės).
Tikslai, kuriais naudojame slapukus Slapukais siekiame:
  • užtikrinti efektyvų ir saugų Svetainės veikimą; mes naudojame slapukus palaikant mūsų saugumo funkcijas, kurios padeda aptikti ir nustatyti netinkamo elgesio atvejus mūsų Svetainėje;
  • gerinti Svetainės veikimą; stebėdami slapukų naudojimą, galime gerinti Svetainės ir elektroninių paslaugų veikimą, plėtoti esamas paslaugas, tobulinti funkcionalumą; analizuoti veikimą, kai Jūs apsilankote mūsų Svetainėje iš kitų svetainių, kitų įrenginių ar prietaisų;
  • atpažinti sugrįžtančius Svetainės Lankytojus; jie padeda parodyti tinkamą informaciją Lankytojams; tai taip pat padeda išvengti pakartotinės registracijos ir anketų pildymo nuolatiniams Lankytojams;
  • analizuoti Jūsų įpročius, kad Svetainės veikimas būtų patogus, efektyvus ir atitiktų Jūsų poreikius bei lūkesčius, pavyzdžiui, užtikrinant, kad Jūs nesunkiai rastumėte viską, ko ieškote;
  • išmatuoti į mūsų Svetainę siunčiamos informacijos ir duomenų srautus; mes naudojame slapukus statistinių duomenų apie Svetainėje apsilankiusių vartotojų skaičių ir naudojimąsi elektroninėmis paslaugomis kaupimui;
  • tikslinei rinkodarai, reklamai; naudodami slapukus mes galime rinkti informaciją tam, kad teiktume tam tikrai naršyklei skirtą reklamą ar turinį, sukuriant skirtingas tikslines grupes; mes galime naudoti slapukus tam, kad parodytume tinkamą reklamą tiek mūsų Svetainėje, tiek ir už jos ribų.
 

2. SVETAINĖJE NAUDOJAMI SLAPUKAI

Kiekvieną kartą Jums apsilankius mūsų Svetainėje, gali būti sukurti ilgalaikiai slapukai, kurie lieka Jūsų kompiuteryje po Jūsų išsiregistravimo ir bus panaudoti Jums vėl apsilankius mūsų Svetainėje; jie galioja ir nėra ištrinami Jums baigus naršyti Svetainėje, ir/arba trumpalaikiai (seanso) tipo slapukai, kurie pasibaigia ir yra ištrinami Jums baigus naršyti Svetainėje. Visi mūsų naudojami slapukai gali būti naudojami tik Jūsų išankstiniu sutikimu. Savo sutikimą galite išreikšti paspaudę mygtuką „Sutinku“ Svetainės puslapio apačioje iškylančioje slapukų juostoje. Atkreipiame Jūsų dėmesį į tai, kad būtinieji slapukai ir analitiniai slapukai yra naudojimosi Svetaine sąlyga. Jei atsisakysite šių slapukų, negalime būti tikri, kaip ir ar iš viso veiks mūsų Svetainė. Žemiau išvardijame pagrindinius Svetainėje naudojamus slapukus pagal jų rūšis, renkamus duomenis ir galiojimo laikotarpį. 2.1. Bendrovės naudojami slapukai Būtinieji slapukai Šie slapukai Svetainėje yra būtini tam, kad Jūs galėtumėte naršyti ir naudotis Svetainės funkcijomis, pvz., įsiminti formose įvestą informaciją seanso metu, prieiti prie apsaugotų mūsų Svetainės vietų.  Be šių slapukų taptų neįmanoma teikti tam tikras Svetainės paslaugas, ji veiktų ne taip sklandžiai, kaip turėtų. Funkciniai slapukai Naudojant šiuos slapukus Lankytojai gali išvengti nustatymų keitimų kaskart apsilankius Svetainėje. Šie slapukai padeda įsiminti Jūsų pasirinkimus ir nustatymus (pvz., kalbos ar laiko zonos). Šių slapukų pagalba Lankytojai išvengia nustatymų pasikeitimo kiekvieną kartą apsilankius Svetainėje. Funkciniai slapukai taip pat įsimena Jūsų padarytus pakeitimus, taip pat kitais atvejais, pvz., kai tinklalapyje paliekate komentarą. Funkciniai slapukai neseka jūsų veiksmų kitose svetainėse. Analitiniai slapukai Analitiniai slapukai mums parodo, ar Lankytojas jau buvo lankęsis Svetainėje. Šie anoniminiai slapukai padeda mums sekti vartotojų skaičių ir jų apsilankymo periodiškumą. Šie slapukai renka informaciją apie Svetainės naudojimą ir padeda tobulinti svetainės veikimą. Pavyzdžiui, analitiniai slapukai gali parodyti, kuriuose puslapiuose lankomasi dažniausiai, padėti registruoti Svetainėje vykstančius nesklandumus ir pan. Reklaminiai, tikslinės rinkodaros slapukai Šie slapukai mums leidžia užfiksuoti Jūsų apsilankymą mūsų Svetainėje, puslapiuose, kuriuos lankėtės prieš tai, ir nuorodas, kurias sekėte. Tada mes naudosime šią informaciją, kad reklama, kuri bus rodoma, atitiktų jūsų interesus. Reklaminiai ir tikslinės rinkodaros slapukai mums leidžia žinoti, ar jau matėte konkrečią reklamą arba tam tikro tipo reklamą, ir kiek laiko praėjo nuo tada, kai ją matėte. Galime naudoti kito subjekto nustatytus slapukus, kad galėtume pateikti tiksliau į Jus orientuotą reklamą. Jie taip pat naudojami tam, kad tam tikras reklamas matytumėte tik tam tikrą kartų skaičių ir kad tai padėtų matuoti reklamos efektyvumą. Visa informacija apie šiuos Svetainėje naudojamus slapukus, jų paskirtį, galiojimą bei naudojamus duomenis pateikiama lentelėje žemiau:

SLAPUKO PAVADINIMAS

APRAŠYMAS / TIPAS

SUKŪRIMO MOMENTAS

GALIOJIMO LAIKAS

NAUDOJAMI DUOMENYS

PHPSESSID

Standartinis slapukas naudojamas vartotojo sesijai palaikyti. Būtinasis slapukas

Įėjimo į puslapį metu

Iki interneto svetainės lango uždarymo

Unikalus identifikatorius

p_popup_uh

Slapukas naudojamas informacijai apie vartotojo peržiūrėtus ir paslėptus iškylančius („pop-up“) langus išsaugoti.

[]

Pirmo įėjimo į puslapį metu

1 metus

Unikalus identifikatorius

2.2. Trečiųjų asmenų naudojami slapukai Trečiųjų asmenų reklaminiai slapukai – kai kurie skelbimai, kuriuos matote Svetainėje, yra pateikti kitų ūkio subjektų. Kai kurie iš šių subjektų naudoja savo pačių slapukus analizuodami, kiek žmonių matė konkretų skelbimą arba kiek žmonių matė jį daugiau negu vieną kartą. Tokius slapukus kuriančios bendrovės taiko savo parengtas politikas ir mes neturime jokios įtakos tokių slapukų kūrimui ar jų saugojimui. Mes Jums rekomenduojame atskirai pasidomėti tų bendrovių privatumo ar slapukų politika, kuri patalpinta jų interneto tinklalapiuose. Kiti trečiųjų asmenų slapukai – kai kuriuose Svetainės puslapiuose kiti subjektai (pavyzdžiui, socialinių tinklų valdytojai) taip pat gali naudoti savo pačių anoniminius slapukus, skirtus tam, kad jų sukurtos programos ar aplikacijos būtų pritaikytos prie Jūsų poreikių. Dėl slapukų veikimo specifikos, mūsų tinklalapis neturi prieigos prie šių slapukų perduodamos informacijos, lygiai kaip ir kiti subjektai neturi prieigos prie mūsų nustatomais slapukais renkamos informacijos. Svarbiausi trečiųjų asmenų slapukai naudojame Svetainėje: Būtinieji slapukai:
  • XSX
  • banners_main
  • banners_myrimi
  • banners_homepage
Funkciniai slapukai:
  • „Youtube“
  • „Facebook“
  • „LinkedIn“
  • „Issuu“
  • „EasyCruit“
Analitiniai slapukai:
  • „Google Analytics“
Mes Jums rekomenduojame atskirai pasidomėti Google privatumo ir slapukų politika. Tiksliniai, reklaminiai slapukai:
  • „Adwords retargeting“
  • „Facebook retargeting“
Kaip slapukai naudojami reklamos tikslais? Slapukai ir kita reklamos technologija, pvz., pikseliai ir žymos, padeda mums efektyviau pateikti reikiamus skelbimus. Jie taip pat padeda mums pateikti tyrimus ir ataskaitų teikimą reklamuotojams, suprasti ir tobulinti mūsų paslaugas ir žinoti, kada turinys buvo jums parodytas. 3. SLAPUKŲ ATSISAKYMAS, BLOKAVIMAS Daugelis interneto naršyklių yra nustatytos taip, kad automatiškai priimtų slapukus. Lankytojai savo nuožiūra gali užblokuoti ar ištrinti slapukus ir panašius unikalius identifikatorius, jeigu tai jiems leidžia jų naršyklės ar įrenginio nustatymai. Vis dėlto, atkreipiame Jūsų dėmesį į tai, kad būtinieji slapukai ir analitiniai slapukai yra naudojimosi Svetaine sąlyga. Jei atsisakysite šių slapukų, negalime būti tikri, kaip ir ar iš viso veiks mūsų Svetainė. Jūs galite reikalauti, kad mes ištrintume visus apie Jus slapukų pagalba surinktus ir tvarkomus duomenis, kreipdamiesi elektroniniu paštu info@kineziterapijosprogramos.lt. Tokie duomenys bus ištrinti ne vėliau kaip per 30 dienų po kreipimosi nurodytu elektroniniu paštu. Galite kontroliuoti kitų slapukų naudojimą, pakeitę savo naršyklės nustatymus. Daugiau informacijos apie tai, kaip pašalinti slapukus, o taip pat kitos naudingos informacijos, susijusios su slapukų naudojimu, galite rasti interneto svetainėje http://www.allaboutcookies.org/. Visgi, jei atsisakysite ar užblokuosite slapukus ar kitas panašias technologijas, kai kurios Svetainės funkcijos Jums gali būti neprieinamos arba jos gali veikti ne taip sklandžiai. 4. BENDROSIOS NUOSTATOS Ši slapukų politika gali būti Mūsų atnaujinama. Mes informuosime Lankytojus apie atnaujinimus, tinklalapyje pateikdama naują slapukų politikos variantą. Dėl šios priežasties mes rekomenduojame Jums periodiškai apsilankyti mūsų Svetainėje, kurioje visada rasite naujausią šio slapukų politikos versiją. Ši slapukų politika yra taikoma nuo jos paskelbimo Svetainėje dienos.

Privatumo politika

PRIVATUMO POLITIKA

http://www.kineziterapijosprogramos.lt, valdoma Mariaus Janulio, individulios veiklos vykdymo pažyma Nr. 702871, Vilnius (toliau – mes) įsipareigoja užtikrinti Jūsų asmeninės informacijos saugumą ir teisių apsaugą Jums naudojantis ir naršant Bendrovės interneto svetainėje www.kineziterapijosprogramos.lt (toliau – Interneto svetainė).

Ši privatumo politika nustato, kokią informaciją Bendrovė renka, kokiu būdu ir iš kokių šaltinių ši informacija yra gaunama, kokie veiksmai atliekami su surinkta informacija ir kaip ši informacija yra apsaugoma. Naudodamiesi mūsų paslaugomis ir/arba naršydami mūsų Interneto svetainėje, sutinkate su šios privatumo politikos nuostatomis.

Visi  asmens duomenys yra tvarkomi laikantis Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (ES) 2016/679, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo ir kitų teisės aktų reikalavimų.

Jei Jums kiltų kokių nors su šia privatumo politika susijusių klausimų ar turėtumėte kokių nors prašymų, susijusių su Jūsų asmens duomenų tvarkymu, siųskite mums laišką el. paštu: info@kineziterapijosprogramos.lt

 

1. ASMENS DUOMENŲ RINKIMAS IR NAUDOJIMAS

1.1 Duomenų valdytojas, duomenų tvarkytojai ir privatumo politikos aprėptis

Asmens duomenys, kurie yra pateikiami Interneto svetainėje ar jos surenkami, yra valdomi Bendrovės.

Ši privatumo politika yra taikoma bet kuriam Bendrovės valdomam tinklalapiui ir bet kuriai Bendrovės teikiamai paslaugai, nesvarbu kokius įrenginius Interneto svetainės lankytojas (toliau – Lankytojas) naudoja apsilankymui Interneto svetainėje.

Ši privatumo politika netaikoma Interneto svetainėje pateikiamoms nuorodoms į kitų asmenų tinklalapius, todėl mes rekomenduojame atskirai pasidomėti minėtų tinklalapių privatumo politikomis ar taisyklėmis. Ši privatumo politika yra taikoma tiek Bendrovės klientams – fiziniams asmenims, tiek juridinių asmenų atstovams.

Bendrovė gali pasitelkti trečiuosius asmenis Lankytojų asmens duomenų tvarkymui ir tuo tikslu perduoti informaciją apie asmenis kitiems juridiniams asmenimis, laikantis šioje privatumo politikoje nustatytų sąlygų.

1.2 Renkama informacija

Susikuriant paskyrą ar prisijungiant per socialinio tinklo (Facebook, Instagram) paskyrą ir priimant užsakymus renkami ir tvarkomi šie Lankytojų duomenys:

  • Vardas, pavardė;
  • Kontaktiniai duomenys (el. pašto adresas, telefono numeris);
  • Paskyros prisijungimo duomenys;
  • Užsakymų (pirktų prekių) istorija;
  • Įvykdžius apmokėjimą bankiniu pavedimu – Lankytojo banko sąskaitos informacija.

Bendrovė renka ir tvarko techninius Interneto svetainės lankytojų duomenis pasitelkdama slapukus.

Kiekvieną karta apsilankant Interneto svetainėje, mes renkame ir tvarkome toliau išvardintus techninius asmens duomenis:

  • Lankytojo įrenginio IP adresą;
  • Prisijungimo prie Interneto svetainės datą ir laiką;
  • Interneto puslapio, iš kurio prisijungiama prie Interneto svetainės, pavadinimą ir URL adresą;
  • Lankytojo įrenginio operacinės sistemos duomenis;
  • Lankytojo interneto tiekėjo informaciją;
  • Lankytojo geografinius duomenis, kalbos nustatymus;
  • Gali būti renkama ir kita susijusi techninė informacija.

Šie techniniai duomenys yra renkami automatiškai, be jokių papildomų Lankytojo veiksmų. Norėdami sužinoti daugiau apie slapukus ir jų pagalba atliekamą asmens duomenų tvarkymą, susipažinkite su Bendrovės Slapukų politika.

Bendrovė taip pat gali tvarkyti ir kitus duomenis apie Lankytoją, pateikiamus jo paties iniciatyva el. paštu ar per kitą Bendrovės naudojamą informacinę sistemą, prieinamą Interneto svetainėje. Tai gali būti tokie duomenys, kaip:

  • Lankytojo vardas, pavardė;
  • Kontaktinė informacija (el. pašto adresas);
  • Kita asmeninė informacija, identifikuojanti Lankytoją;
  • Užklausos, pranešimo, skundo turinys.

Sąrašas nėra baigtinis, kadangi, esant specialiems atvejams bei priklausomai nuo Lankytojo kreipimosi į mus priežasties bei pageidavimų ir norint pasiekti šioje privatumo politikoje aptartus tikslus, Mums gali prireikti surinkti papildomos informacijos.

1.3 Asmens duomenų naudojimas

Pagrindinis asmens duomenų tvarkymo tikslas yra suteikti galimybę Lankytojui naudotis Interneto svetaine efektyviai, optimaliai ir pritaikant ją asmeniniams poreikiams. Asmens duomenys yra naudojami:

  • Jūsų paskyros sukūrimui ir administravimui;
  • tinkamam mūsų sutartinių įsipareigojimų (t. y. užsakymų priėmimo, pristatymo) vykdymo užtikrinimui;
  • patogiam, efektyviam ir Jūsų poreikius atitinkančiam Interneto svetainės funkcionavimui;
  • sklandaus Interneto svetainės administravimui užtikrinti;
  • savalaikiam ir tinkamam Jūsų užklausų, prašymų nagrinėjimui ir atsakymų į juos pateikimui;
  • tam, kad galėtume su Jumis susisiekti dėl bet kokios Jūsų pateiktos informacijos;
  • tam, kad galėtume vykdyti statistinę ir kitą analizę nuolat tobulindami Interneto svetainės turinį bei Bendrovės teikiamas paslaugas;
  • kitiems tikslams, kurie Jums atskleidžiami asmens duomenų pateikimo metu.

1.4 Asmens duomenų saugojimas

Jūsų asmeninę informaciją saugosime ne ilgiau, negu tai būtina šioje privatumo politikoje nurodytiems tikslams. Asmens duomenys bus saugomi:

  • Paskyros informacija (registracijos duomenys) bus saugoma tol, kol ja naudositės arba išreikšite norą ją ištrinti. Mes paskyrą ištrinsime po [2-3] metų nuo paskutinio aktyvumo paskyroje datos;
  • Pirkimo (užsakymų) istoriją saugosime [5] metus, nebent Jūsų paskyra bus ištrinta;
  • Pateiktus skundus, užklausas saugosime [6] mėnesius po jų įvykdymo.

Ilgesnis Jūsų asmeninės informacijos saugojimas gali būti vykdomas tik, kai:

  • esama pagrįstų įtarimų dėl neteisėtos veikos, dėl kurios yra atliekamas tyrimas;
  • Jūsų duomenys būtini tinkamam ginčo, skundo išsprendimui;
  • jeigu mes esame gavę skundų, susijusių su Lankytoju, ar jeigu mes esame pastebėję atitinkamo Lankytojo padarytus pažeidimus; ar
  • esant kitiems specialiems teisės aktuose numatytiems pagrindams.

1.5. Asmens duomenų tvarkymo teisinis pagrindas

Bendrovė tvarko Lankytojų asmens duomenis:

  • sutarties su Lankytoju pagrindu, t. y. tuomet, kai Lankytojas susikuria paskyrą ir (ar) užsisako mūsų siūlomas prekes ar paslaugas;
  • sutikimo pagrindu, kuris išreiškiamas Jūsų aktyviais veiksmais, t. y. kreipimusi į mus ir asmens duomenų pateikimu, arba kitais aktyviais veiksmais;
  • mūsų teisėtų interesų įgyvendinimui (pvz., valdyti ir administruoti Interneto svetainę ir pan.);
  • tam, kad vykdytume savo įsipareigojimus, kuriuos nustato teisės aktai.

Lankytojo sutikimas, kaip teisinis pagrindas, naudojamas trečiųjų asmenų prieigos prie informacijos ir kitais atvejais, kai asmens duomenų tvarkymas gali būti grindžiamas sutikimu. Lankytojai gali atšaukti duotą sutikimą jų asmens duomenų tvarkymui bet kuriuo metu. Jeigu Mes neturime kito teisinio pagrindo asmens duomenų tvarkymui, Mes nebetvarkysime asmens duomenų iš karto Lankytojui atšaukus sutikimą.

1.6. Duomenų perdavimas tretiesiems asmenims

Mes be Jūsų išankstinio sutikimo Jūsų asmens duomenų neperduodame jokiems tretiesiems asmenims, išskyrus žemiau aprašytus atvejus.

Asmens duomenys be atskiro Jūsų sutikimo gali būti pateikti teisėsaugos, teisminėms ar ikiteisminėms institucijoms dėl jų atliekamų tyrimų, ar kitais teisės aktų numatytais atvejais.

Be to, tam tikri techniniai Jūsų apsilankymo svetinėje duomenys (IP adresas, slapukai, techninė Jūsų naudojamos naršyklės informacija, kita su naršyklės veikla ir naršymu svetainėje susijusi informacija) naršymo svetainėje statistikos, analizės ir susijusiais tikslais gali būti perduota ar padaryta prieinama tiek ES, tiek ir už ES ribų veikiantiems subjektams (pvz., mums naudojantis Google Analytics paslauga). Primename, kad ne ES valstybėse asmens duomenims gali būti taikoma mažesnė apsauga nei ES, tačiau mes kruopščiai vertinsime sąlygas, kuriomis tokie Jūsų duomenys bus vėliau tvarkomi ir saugomi po perdavimo aukščiau minėtiems subjektams.

Mes taip pat naudojamės trečiųjų asmenų teikiamomis paslaugomis (pavyzdžiui, trečiųjų asmenų suteikiamais serveriais, teikiamomis tinklalapio dizaino, administravimo paslaugomis, internetinio srauto ir naršymo svetainėje analizės, statistikos), naujienlaiškių siuntimo paslaugomis, kurių tinkamam suteikimui gali būti būtina suteikti prieigą prie Lankytojo asmens duomenų. Šiuo atveju Mes užtikriname, kad duomenų tvarkytojai laikytųsi konfidencialumo bei tinkamos asmens duomenų apsaugos užtikrinimo pareigų.

 

2. INTERNETO SVETAINĖS LANKYTOJŲ TEISĖS

Lankytojams suteikiamos tam tikros teisės, susijusios su jų asmens duomenų apsauga. Šios teisės yra:

  • teisė susipažinti su tvarkomais savo asmens duomenimis;
  • teisė reikalauti, kad Mes nepagrįstai nedelsdami ištaisytume netikslius su Lankytoju susijusius asmens duomenis;
  • teisė reikalauti, kad Mes perduotume visą ar dalį Lankytojo pateiktos informacijos Lankytojui ar kitam duomenų valdytojui, kai tai yra techniškai įmanoma (teisė į duomenų perkeliamumą); teisę reikalauti perkelti Jūsų asmens duomenis kitam duomenų valdytojui arba pateikti tiesiogiai Jums patogia forma (taikoma tiems asmens duomenims, kuriuos pateikė pats duomenų subjektas ir kurie automatizuotomis priemonėmis tvarkomi sutikimo pagrindu).
  • teisė reikalauti ištrinti savo asmens duomenis, kai tam yra teisinis pagrindas, pavyzdžiui, kai duomenys nebereikalingi tų tikslų, kuriems buvo surinkti, pasiekimui arba kai duomenys tvarkomi neteisėtai;
  • teisė reikalauti apriboti duomenų tvarkymą, kai tam yra teisinis pagrindas;
  • teisė nesutikti su duomenų tvarkymu, kai duomenys tvarkomi teisėto intereso pagrindu ir tam yra teisinis pagrindas;
  • bet kuriuo metu atšaukti duotą sutikimą tvarkyti asmens duomenis, nedarant poveikio sutikimu grindžiamo duomenų tvarkymo iki sutikimo atšaukimo teisėtumui;
  • jeigu manote, kad Jūsų teisės buvo pažeistos, turite teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai, A. Juozapavičiaus g. 6, LT-09310 Vilnius, tel. (8 5) 271 2804, 279 1445, el. p. ada@ada.lt, arba kitos Europos sąjungos valstybės narės, kurioje yra Jūsų nuolatinė gyvenamoji vieta, darbo vieta arba vieta, kurioje padarytas įtariamas pažeidimas, priežiūros institucijai. Rekomenduojame prieš teikiant oficialų skundą susisiekti su atsakingais asmenimis žemiau nurodytais kontaktais, kad būtų rastas tinkamas problemos sprendimas.

Norėdami įgyvendinti savo teises, kreipkitės į mus el. paštu: info@kineziterapijosprogramos.lt. Mes informuojame, kad kilus abejonėms dėl Jūsų tapatybės galime pareikalauti papildomos informacijos tam, jog teisingai Jus identifikuotų.

 

3. DUOMENŲ APSAUGA

Mes, įgyvendindami tinkamas technines ir organizacines priemones, saugome Lankytojų asmens duomenis nuo praradimo, neteisėto panaudojimo, neteisėtos prieigos, atskleidimo ar pakeitimo.

Mes rekomenduojame Lankytojams papildomai laikytis minimalių asmens duomenų apsaugos užtikrinimo priemonių:

  • nesilankyti įtartinose interneto svetainėse, neatidarinėti neaiškios kilmės nuorodų;
  • savo paskyrai susikurti sunkiai atspėjamą slaptažodį ir nenaudoti jo kituose tinklalapiuose;
  • atnaujinti savo programinę įrangą ir pasirūpinti antivirusine apsauga.

 

4. BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS

Ši privatumo politika gali būti atnaujinama. Mes informuosime Lankytojus apie atnaujinimus, tinklalapyje pateikdama naują privatumo politikos variantą kartu su atliktų korekcijų datomis. Lankytojai supranta, kad, tęsdami naudojimąsi Interneto svetaine po padarytų privatumo politikos atnaujinimų, jie sutinka su atliktais pakeitimais.

Jeigu bet kuri privatumo politikos nuostata yra pripažįstama negaliojančia ar netaikytina, ši nuostata nedaro įtakos likusių privatumo politikos nuostatų teisėtumui ir galiojimui.

 

Ši privatumo politika yra taikoma nuo jos paskelbimo Interneto svetainėje datos.